Walbeschoeiing

Walbeschoeiing is de manier om een woning of bedrijf aan de waterkant te laten verstevigen. Walbeschoeiing zorgt voor een een verzorgde aanblik of noodzakelijk als bescherming. Walbeschoeiing voorkomt het wegspoelen van grond. Van der Hem heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen / maken van walbeschoeiing. 

U ontvangt altijd eerst een prijsopgave van de werkzaamheden. De walbeschoeiing zal in overleg gerealiseerd en geplaatst worden. Naast hout kunt u ook kiezen voor walbeschoeiing van kunststof en beton. Ook is het mogelijk een natuurlijke oever van stortsteen te realiseren. De constructie zorgt voor een goede bescherming tegen de invloed van het water. Met ons volledig uitgeruste werkschip kunnen wij snel en effectief de werkzaamheden uitvoeren.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vul ons offerte formulier in. Wij vragen u bij de opmerking / vraag zoveel mogelijk info te geven, zodat wij een zo goed mogelijke offerte kunnen uitbrenge...

Offerte aanvragen


Ons werk in beeldOver van der Hem

Welkom op website van van der Hem grond & waterwerken. Van der Hem is gespecialiseerd in waterbouw.
Voor het bouwen van onder andere walbeschoeiing, steigers, vlonders, remmingwerken en schiphuizen is van der Hem het adres.

Wij beschikken over een compleet uitgerust werkschip zodat wij op elke locatie de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op.