Steigers en Vlonders

Vlonders en steigers zijn unieke mogelijkheden om van water en tuin tegelijk te genieten. Wij kunnen vlonders en steigers in diverse materialen en in elk gewenst formaat voor u maken
Bij van der Hem kunt u terecht voor vaste en drijvende vlonders en steigers. Ben u op zoek naar een houten vlonder? Ben u op zoek naar een kunststof vlonder of een metalen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Houten vlonder / steiger
Door de warme uitstraling van een houten vlonder of houten steiger wordt de uitstraling van uw tuin en de oever aanzienlijk verbeterd en krijgt de oever meer praktische mogelijkheden om te recreëren. Een houten steiger of hardhouten vlonder bestaat uit staanders van de vlonder, liggers van de vlonder en de vlonderplanken. Vlonderplanken zijn verkrijgbaar met een ribbelstructuur of als gladde vlonderplank. Drijvende vlonders zijn ook mogelijk. 

Metalen - Beton vlonder / steiger
Een robuste uitstraling en onderhoudsarm dat zijn de voordelen van beton of metaal. De uitstraling is geheel uniek.

Vlonder of steiger aanleggen
Natuurlijk gaat de aanleg van een vlonder of steiger altijd in overleg. De aanleg wordt geheel in samenspraak gerealiseerd en wij betrekken u van start tot oplevering bij het traject. Wij zorgen ervoor dat u jaren kan genieten van uw vlonder en of steiger.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vul ons offerte formulier in. Wij vragen u bij de opmerking / vraag zoveel mogelijk info te geven, zodat wij een zo goed mogelijke offerte kunnen uitbrenge...

Offerte aanvragen


Ons werk in beeldOver van der Hem

Welkom op website van van der Hem grond & waterwerken. Van der Hem is gespecialiseerd in waterbouw.
Voor het bouwen van onder andere walbeschoeiing, steigers, vlonders, remmingwerken en schiphuizen is van der Hem het adres.

Wij beschikken over een compleet uitgerust werkschip zodat wij op elke locatie de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op.