Schiphuizen

Schiphuizen / boothuizen zijn een goede bescherming voor uw boot tegen weersomstandigheden zoals regen, hagel, sneeuw en zonnestraling. Daarnaast beschermt een boothuis uw boot tegen vuil worden en tegen verkleuring. Naast dit alles maakt een boothuis het mogelijk om werkzaamheden uit te voeren aan de boot op momenten dat het weer even niet meewerkt of tijdens de wintermaanden.
Wij bouwen boothuizen geheel op maat en naar wens van u, binnen de grenzen van wat uitvoerbaar is. Van een eenvoudige overkapping tot een zeer uitgebreid boothuis. Natuurlijk gebruiken wij materialen van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur, zodat u jaren kunt genieten van uw boothuis.

Van der Hem heeft al vele schiphuizen en overdekte jachthavens gebouwd. Het is een specialisme om op het water te bouwen op een zodanige manier dat ook de schepen makkelijk in de boxen kunnen komen.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vul ons offerte formulier in. Wij vragen u bij de opmerking / vraag zoveel mogelijk info te geven, zodat wij een zo goed mogelijke offerte kunnen uitbrenge...

Offerte aanvragen


Ons werk in beeldOver van der Hem

Welkom op website van van der Hem grond & waterwerken. Van der Hem is gespecialiseerd in waterbouw.
Voor het bouwen van onder andere walbeschoeiing, steigers, vlonders, remmingwerken en schiphuizen is van der Hem het adres.

Wij beschikken over een compleet uitgerust werkschip zodat wij op elke locatie de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op.