Remmingwerken

Remmingwerk ook wel geleidewerk genoemd biedt bruggen en sluizen bescherming tegen naderende boten en schepen. Boten en schepen worden dankzij het remmingwerk afgeremd als ze een brug of sluis naderen of dreigen aan te varen. Daarnaast wordt een remmingwerk gebruikt om een schip de gelegenheid te bieden aan te leggen om te wachten voor een gesloten brug of sluis. 
 
Voorheen werd remmingwerk bijna exclusief van hout gemaakt. Vroeg of laat is echter ieder houten remmingwerk aan vervanging toe. Van der Hem werkt daarom niet alleen met houten remmingwerken, maar behoort ook een stalen remmingwerk tot de mogelijkheden. Bewerkt staal gaat langer mee dan hout en aangezien wij alles in onze eigen werkplaats maken kunt u ook een stalen remmingwerk voor een zeer concurrerende prijs kopen. Een stalen remmingwerk wordt vaak wel bekleed met hout zodat schepen niet beschadigen en er geen vonkvorming ontstaat.

Remmingwerken hebben nogal wat krachten te verdragen en kwaliteit is dan ook een vereiste. Door onze jarenlange expertise in het vervaardigen van remmingwerken kunt u er zeker van zijn dat de contructie stand houdt. 

Offerte

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vul ons offerte formulier in. Wij vragen u bij de opmerking / vraag zoveel mogelijk info te geven, zodat wij een zo goed mogelijke offerte kunnen uitbrenge...

Offerte aanvragen


Ons werk in beeldOver van der Hem

Welkom op website van van der Hem grond & waterwerken. Van der Hem is gespecialiseerd in waterbouw.
Voor het bouwen van onder andere walbeschoeiing, steigers, vlonders, remmingwerken en schiphuizen is van der Hem het adres.

Wij beschikken over een compleet uitgerust werkschip zodat wij op elke locatie de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wilt u vrijblijvend meer informatie of een offerte? Neem contact met ons op.